Usi de garaj tip rulou

 

Usa de garaj tip rulou a fost facuta pentru a putea fi folosita in case rezidentiale si cladiri administrative. Usa este facuta din sectiuni de aluminiu umplute cu spuma poliuretanica.Lamelel usii de garaj ruleaza pe un ax instalat in interiorul casetei.Ghidajele laterale sunt din aluminiu si sunt vopsite electrostatic.Standard usile sunt echipa cu motor si deblocare de urgenta in cazul in care nu exista curent electric.

Cateva din avantajele acestor usi de tip rulou vi le prezentam mai jos :

Comfort – Toate usilele tip rulou oferite de RTH sunt echipate standard cu deschiztatoare. Deschiderea si inchiderea cu un transmitator asigura comfort in utilizare indiferent de conditiile meteo. – Profilele usilor de tip rulou sunt facute in totalitate in fabrica noastra cu o atentie deosebita la detalii. Procesul nostru de control al calitatii garanteaza un produs de o valoare estetica exceptionala.

Spatiu suplimentar
- Salvati spatiu in garaj si pe aleea din fata acestuia. Usa este incastrata in interiorul casetei,ceea ce salveaza spatiu sub tavan.
- Lama verticala a usii permite masiniilor sa fie parcate direct in fata ori in spatele usii. Este in special o solutie eficienta pentru garajele mici cu alei inguste.

Siguranta
- Nu poti anticipa totul, motiv pentru care o usa cu un deschizator este solutia cea mai buna. Siguranta unei operatii a usii este oferta de : celule foto , o frana de siguranta si a unei benzi de margine; multumita acestor mecanisme, operatiunile usii decurg in deplina siguranta.
- O frana de urgenta previne inchiderea necontrolata a usii.

- Nu mai sunt costuri suplimentare in ceea ce priveste protectia la coroziune.Toate materialele sunt facute din aluminiu si sunt rezistente la coroziune.Asta se traduce in multi ani de utilizare.
- Puteti oferi mai multa lumina taind spatii in rulou.

 

 

 

Daca va intereseaza usile de garaj rulou si doriti o evaluare a costurilor, gratuit si fara nici o obligatie, va rugam sa completati formularul de mai jos si oferta noastra va fi trimisa pe email sau comunicata telefonic.

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (27)